Babának szabad e mikróban melegiteni?

Van egy 5 hónapos kislányom és a tápszerit rendszeresen a mikróba melegítettem fel előre felforralt és lehűtött vízből.Csak most olvastam hogy ez milyen káros lehet és még rákot is okozhat.Kérem mielőbbi válaszát mert nagyon aggódom! És hogy mit javasol megnyugvásul? Előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza a csecsemőtáplálás témában

Kedves Kérdező! A mikrohullámú sütőben történő ételmelegítés hosszú távon valóban nem ajánlatos. Amire különösen oda kell figyelni, hogy senki ne tartózkodjon a készülék előtt, amikor be van kapcsolva, mert sugárzása mérhető és káros!

Kérdés: 2011. november 04., 10:52; Megválaszolva: 2011. november 04., 13:12
Kérdések és válaszok: Csecsemőgondozás, gyermeknevelés
Lassú gyarapodás az első 2 hónapban
éretlen csípő
Újszülött ,D vitamin szedés.
Mi az oka?
Nem gagyog a baba