Tinea corporis (ringworm)

22 éves vagyok, gyerekekkel dolgozom Angliában és vélhetően tőlük kaptam el a ringworms, másnéven tinea corporis nevű bőrgombát. Canesten krémmel kezdtem el kezelni, remélem sikeres lesz, de nagyon tartok attól, hogy a piros köröknek a széle meg fog látszódni a gomba eltűnése után is. Kérdésem, hogy jó krémet használok-e, végleges nyoma marad-e ennek a bőrbajnak és hogy mit tehetek hogy minél hamarabb eltűnjön és ne legyen utána nyoma? Bőrgyógyásznak idekinn nem tudom megmutatni és csak 4 hét múlva tudok hazamenni, ezért sürgős lenne a válasz! Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a gombás fertőzés témában

A Canesten krém jó lesz, de legalább 4 hétig alkalmazza naponta 2x. Ne aggódjon, nem marad nyoma, csak ne érje napfény.

Kérdés: 2010. augusztus 19., 00:42; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 21:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?