• Gynoxin krémet Használata férfiaknál és a használat időtartama?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot doktornő. Köszönöm gyors válaszát. Megnéztem ezt a krémet a netten és ezt nőknek hüvelyi használatra ajánlták akkor ez jó férfiaknak is? A férfiaknak hogy kell használni mert a tájékoztatóban csak a nőknek való használatot írják csak? Ön szerint menyi idő az miután elmúlik a fennálló tünet napi használat mellet vagy az az idő hogy ha nem hatásos és már szakorvoshoz kell fordulnom szemrevételezésre? Milyen szakorvost kellene majd felkeresnem olyat mint ön? Ön szerint ha a tünetek elmúlnak lehet nemi életet élnem nem fertőző és csak időszakos vagy kiújuló is lehet? Mitől lehet ilyen gombás fertőzést elkapni? Mire kell vigyáznom a jövőben hogy ne kapjak el ilyet még egyszer? Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel:M.László Gombás fertőzés okozza a tüneteket. Használjon Gynoxin krémet naponta 1-2 alkalommal. Dr. Bodnár Edina, bőrgyógyász

        Dr. Bodnár Edina válasza a gombás fertőzés témában

        Igen, férfiak is használhatják. 3-4 hétig kell alkalmazni a krémet naponta 1-2x. Ha elmúlik a tünet,élhet nemi életet óvszer nélkül is. Sajnos recivíválhat a gombás fertőzés, melyet partnertől is el lehet kapni, de antibiotikumok szedése után is kialakulhat, ill. cukorbetegség, hormon zavar, fogamzásgátlók, steroid szedés is hajlamosít rá. Ha nem múlik, forduljon bőrgyógyászati STD szakrendeléshez.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 08., 06:37; Megválaszolva: 2010. július 11., 19:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés