Pénisz vörösség

Jó napot! Az lenne a kérdésem, hogy a péniszemen nagyjából 3-4 hónapja kialakult a makkomon vörösség illetve a makk allatti részen egyaránt. Piros pöttyök és foltok is láthatóak. Néha égő illetve viszkető érzést is tapasztalok. Urulógusnál illetve bőrgyógyásznál is jártam a problémámmal. Urulógusnál több esetben is. Első esetben betadinos kezelést javasoltak utána pimafucort kezelést aztán betadin oldatos kezelést. Az égő/viszkető érzés az elmúlt vagy csak néha érzem de a pirosság az van hogy lankadt állapotban teljesen elmúlik (nem látható) de merevebb állapotban ugyan úgy piros a makk és alatta is. A kezelések után volt hogy a makk felszine teljesen lehámlott de a pirosság nem tünt el. Mi lehet ennek az oka? Vércukorszintet nézettem teljesen normális volt az érték illetve 2 tesztcsíkon a hugyuti fertőzés tesztet is elvégeztem az sem nutatott semmilyen elváltozást. Képet küldtem mellékletként. 30 év alatt sosem volt még semmilyen problémám ezen a területen. Rendszeresen tisztálkodom azóta intim mosakodóval előtte baba tusfürdővel. Nemi érintkezésem nem volt a párommal azóta miután ez kiakakult. De a kialakulást megelőző 2 hétben sem. Mit lehet tenni ilyen esetben? A makkom peremén levő faggyúmirigyek születésem óta ott vannak azok nem okoznak panaszt. Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza nemi szerv témában

Sajnos gyulladás után sokáig maradhat még bőrpir a korábban gyulladt területen. Valószinű, hogy gombás fertőzés okozza a panaszát, egyetértek a Betadine oldattal és a Pimafucort krémmel.

Kérdés: 2020. szeptember 11., 13:55; Megválaszolva: 2020. szeptember 12., 13:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek