• Piros/kiütéses ágyék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! 20 éves fiú vagyok. 2 héttel ezelőtt a combom felső részén ágyéknál megjelent egy púp, sebbel a tetején. Nem fáj, szőrszálat nem találtam benne. 1 héttel ezelött a hímvesszőmön is megjelent egx hasonló, azonban ezt mézzel éjszakánként lekezeltem, a seb eltünt, a púp még viszonylag látszik. Ezzel egyidejüleg a herezacskomon is megjelent hasonlo "púp" de seb népkül. A herezacskom piros, és viszket. Az ágyékom szintén viszket. Ön szerint ez valamiféle gombás fertőzés lehet? Teljes mértékben szőrtüszőnek néz ki, de szőrszál és genny nèlkül. Mit javasol, milyen krémet, esetleg gyulladáscsökkentőt vásároljak? Válaszàt előre köszönöm! Szép estét!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Nemi szerv témában

        Inkább bakteriális fertőzésnek tűnik a kép alapján, ezért Fucicort krémet javaslok.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. március 02., 20:25; Megválaszolva: 2017. március 08., 15:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy