Melanomás anyajegy?

Kedves doktornő! Mi a véleménye erről az anyajegyől? Csatoltam a képet. Normális vagy érdemes megnézetni? Méretre kb 2 mm-es kicsit kiemelkedő, a mellem alatt van. Már több éve meg van, nem figyeltem eddig, hogy változott volna-e. Nagyon aggódom, várom mielőbbi válaszát.

Dr. Bodnár Edina válasza naevus témában

A kép alapján nem tűnik rosszindulatú anyajegynek, de egy kép alapján nem lehet biztosat mondani. A legjobb ha személyesen megmutatja bőrgyógyásznak.

Megválaszolva: 2018. december 04.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Gyanús anyajegy
Kedves Doktornő! Kisfiam 14 éves múlt idén. Eléggé sok anyajegy van rajta, még a fején is. Ott elég nagyok. Egy éve találtak a combján egy gyanús, sötét...
Melanoma lehet-e
A, derekamon található egy 5x10mm-es ovális és gyulladásos szélű, a bőrből kb 1mm-re kiemelkedő inhomogén sötétbarnán pigmentált, apró rögökkel tarkított...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...