• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Dr. Bodnár Edina! 21 éves férfi vagyok, régóta küzdök pattanásokkal. Minden télen kinyomhatatlan piros duzzanat (leleten nodula) jelenik meg az arcomon tavaly és most a szemzugban. Valamint ezek előtt két oldald az arccsonton. Tavaly ezzel a problémával Debrecenben kezeltek, párakötést és 4doboz Dalacin 300mg antibiotikumot kaptam rá, ahogy megért kinyomták, rá egy hétre a bal szemzugban jött ki teljesen magától. 2018.11.12.-én ugyan ez a tünet kamillás borogatást helyeztem rá, 2018.11.15.-én bementem Budapesten egy bőrgyógyászati központban, ott kaptam rá 2doboz Dalacin 300Mg 4x1 antibiotikumot valamint Baneocin kenőcsöt. Valamint fogorvosi vizsgálaton gócot találtak az egyik fogamnál amit 2018.11.15.-én eltávolítottak. A tünetek nem múltak és nem is javultak 2018.11.19.-én vissza mentem a kezelő orvosomhoz és azt a választ kaptam, hogy bízzam a természetre majd elmúlik várjunk 3-4 hetet. Engem nagyon frusztrál, idegesít és már a depresszió szélén állok. Napi arcápolási rutinom: Reggel és este La Roche-Posay arctisztítógéllel mosom, valamint reggel La Roche-Posay Effaclar duo+ krémmel kenem, éjszaka pedig Differin 1mg/g géllel. (a kelést csak baneocinnal kenem, valamint az arctisztítóval mosom) Súlyzós edzést végzek heti 3-4 alkalommal, az életem stresszes épp az arcbőröm miatt. Valamint kevés cukros, és tejes dolgot fogyasztom, valamint arcomat nem nyomkodom. Sokat ülök számítógép előtt, a munkám miatt. Kérem, segítsen mi lehet ez és mi okozza nagyon hiú ember vagyok sajnos és borzalmasan frusztrálva érzem magam, valamint letörtnek és étvágyam sincs úgy. Válaszát előre is köszönöm szép napot!

        Dr. Bodnár Edina válasza a Acne témában

        Ha mély fájdalmas, nehezen múló csomók szoktak jelentkezni, amik lelkileg is súlyos gondot okoznak, akkor szisztémás retinoid kezelést javaslok. Az étrenddel, sporttal egyetértek.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 20., 19:52; Megválaszolva: 2018. december 04., 22:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés