Pikkelysömör kezelése

Kedves Doktornő! Pikkelysömöröm van már 20 éve.Eddig csak a lábamon volt de most fél éve mindenhol előjött.Befolyásolhatja a több édesség csokolédé fogyasztása? Ideg alapon állapították meg a kórházban.Voltam nagy laborban 4 hónapja minden eredményem tökéletes.Elocom ftorocolt és dermováte kenőcseim vannak rá. A dermováte nagyon jól használ de nem szeretném ha megszokná a szervezetem.Tudna-e más ilyen jó kenőcsöt ajánlani amit a Háziorvos is ki tud írni? Ön mit javasol? Nagyon köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Psoriasis témában

A Daivobet krémet ajánlom. Illetve ha nem fényérzékeny, akkor a fénykezelést.

Kérdés: 2015. március 16., 06:22; Megválaszolva: 2015. március 22., 22:16
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése