Skinoren vs szeplő

Tisztelt Doktornő! Bőrgyógyász javaslatára Skinorent használok, hogy a halvány szeplőket az arcomon és a vállaimon eltüntetsem. Ő semmilyen lézeres egyéb modern megoldást nem javasolt, csak a Skinoren krémet. Napi 1x kenem, vékonyan az orrom és szemem alatt, illetve vállaimon lévő szeplőket, de iszonyú gyorsan fogy és nagyon drága. Már majdnem 3 tubus elment kevesebb, mint 1, 5 hónap alatt. A tájékoztatóban található -2, 5 cm elég az egész arca feltüntetett dózist- is sokallom, hisz ha 2, 5 cm-t kinyomok, akkor kb 1 hét alatt elfogy. Már lassan 10000 Ft-nál tartok 1, 5 hónap után vagyis a 3 hónapos kúra felénél, de semmi változás. Ha tudnám, hogy eredményt hoz nem bánnám érte a pénzt, de így.. Ön szerint kevesebbet, többet kenjek, vagy hagyjam az egészet és válasszak valami lézeres megoldást, esetleg valami mást? Ön mit javasol? Egyébként nincs fehér bőröm, a vállaimon lévő szeplők is egy leégés eredménye. Természetesen azóta nagyon vigyázok tudom milyen veszélyes.. Köszönöm Ádám

Dr. Bodnár Edina válasza szeplö témában

Érdemes végigcsinálni a 3 hónapos kúrát, mert jó szokott lenni. Elég kevesebb, mennyiség is, de naponta 2x alkalmazza. A kezelés mellett nagyon fontos a fényvédelem.

Megválaszolva: 2015. január 12.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Fogamzásgátló abbahagyása
Tisztelt Dr. Tekse István, szeretnék érdeklődni, hogy a fogamzásgátló tabletta abbahagyása okozhat e hormonális zavart? Kb. 10 évig szedtem a yasminelle...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...
Szeborreás dermatitis
Tisztelt Doktornő! Szeborreás dermatitis-el diagnosztizáltak, kevert arcbőröm van, a homlokom rendkívül zsíros, miteszeres és pattanásos, az arcom többi része...