Skinoren vs szeplő

Tisztelt Doktornő! Bőrgyógyász javaslatára Skinorent használok, hogy a halvány szeplőket az arcomon és a vállaimon eltüntetsem. Ő semmilyen lézeres egyéb modern megoldást nem javasolt, csak a Skinoren krémet. Napi 1x kenem, vékonyan az orrom és szemem alatt, illetve vállaimon lévő szeplőket, de iszonyú gyorsan fogy és nagyon drága. Már majdnem 3 tubus elment kevesebb, mint 1, 5 hónap alatt. A tájékoztatóban található -2, 5 cm elég az egész arca feltüntetett dózist- is sokallom, hisz ha 2, 5 cm-t kinyomok, akkor kb 1 hét alatt elfogy. Már lassan 10000 Ft-nál tartok 1, 5 hónap után vagyis a 3 hónapos kúra felénél, de semmi változás. Ha tudnám, hogy eredményt hoz nem bánnám érte a pénzt, de így... Ön szerint kevesebbet, többet kenjek, vagy hagyjam az egészet és válasszak valami lézeres megoldást, esetleg valami mást? Ön mit javasol? Egyébként nincs fehér bőröm, a vállaimon lévő szeplők is egy leégés eredménye. Természetesen azóta nagyon vigyázok tudom milyen veszélyes... Köszönöm Ádám

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza szeplö témában

Érdemes végigcsinálni a 3 hónapos kúrát, mert jó szokott lenni. Elég kevesebb mennyiség is, de naponta 2x alkalmazza. A kezelés mellett nagyon fontos a fényvédelem.

Kérdés: 2015. január 05., 22:14; Megválaszolva: 2015. január 12., 16:30
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Foltos, szeplos arc. Mit tehetek?
Tisztelt Doktor Ur/No! Kiskorom ota nagyon erzekeny a borom, legfokeppen az arcom. Emlekszem, mar a strandolasokat sem szerettem, mig mas gyerekek alig...
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen