Vérvétel eredmény

Üdvözlöm.. Nemi betegség ügyben kérznék.. A hejzet az hogy a hugycső nyilás környékén ég erősen szúr csíp és viszket. És a makk peremén körbe fehéres pöttyök nőttek.. szóval kb 1 éve a fehér ágyneműn volt egy sárgás zöldes folt, erre 3-4 hónapra kinőttek ezek a pontok.. Elmentem bőrgyógyászatra és a foltot az ágyneműn nem említettem amilehethogy folyásvolt Vettek tőlem vért és amikor megjött az eredmény negatív volt.. Az orvos mondta semmi bajom nem vagyok tripperes.. Az kérdésem az hogy nem lehet hogy a vérvétel nem mutatta ki a trippert? Mert lehet lappang szervzetemben? Amikor az orvos kérdezte h volt e fojásom azt válaszoltam nem..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza nemi betegség témában

A szerológiai tesztek már 6 hét után kimutatják a fertőződést. Ha a húgycsőből váladékozása van, akkor onnan is mikrobiológiai mintavétel szükséges.

Kérdés: 2014. december 08., 21:34; Megválaszolva: 2014. december 12., 14:39
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Idegentest a szervezetben
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon
Vissza-visszatérő kiütés
Grover-kór