mennyire hatasos a villanofenyes szortelenites?

Tisztelt Doktor No/Ur. A villanofenyes szortelenitesi kezelesen szeretnek resztvenni, a labamon szeretnem. Sokaktol hallottam mindenfele torteneteket, meg forumokon is olvastam, hogy van akinek bevalt, van akinek nem. Szeretnem egy szakembertol hallani ennek a eljarasnak a hatasossagat, valoban tartos, lehet az eredmenyben bizni, megeri a befektetes? Hozzateszem, hogy feher boru vagyok es fekete szorzettel rendelkezem. Nagyon sokat kuszkodtem eletem soran a szortelenitessel, es ha csak gyengiteni, ritkitani fogja a szorzetet, nekem mar az is sokat segitene. Valaszat nagyon szepen koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tóth Gyöngyi válasza szőrtelenítés témában

Tisztelt Kérdező!

A bőrtípusa alapján nagy valószínűséggel hatékony lesz a kezelés, gyengülni, ritkulni biztos fog, még ha soha nem beszélhetünk azért teljesen teljes és végleges szőrtelenítésről, egy-két szál mindig megmarad vagy újranő. Javaslom olyan helyen végeztesse a kezelést, ahol van orvosi felügyelet és a gépek minősége, hatékonysága sem megkérdőjelezhető.

Üdvözlettel: dr. Tóth Gyöngyi

Kérdés: 2012. augusztus 19., 18:49; Megválaszolva: 2012. augusztus 21., 23:29
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése