Lezeres szortelelnites

Tisztelt Dr. Bodnar Edina! Lezeres szortelenito gepet szeretnek vasarolni, de szereknem elotte kikerni egy orvos velemenyet. On szerint van ertelme az ilyen keszulekeknek? Hasznalatuk nem okoz kesobbi karosodast? Szeplos bor eseten is bizonsagosan hasznalhato? Ha az anyajegyeket letakarom sebtapasszal es ugy hasznalnam a keszuleket az biztonsagos lenne? Valaszat elore is koszonom. Tisztelettel: Lazar-Csiki Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a Szőrtelenítés témában

Az otthoni IPL készülékek biztonságosak, nyugodtan alkalmazhatja szeplős bőrön is, a lényeg az hogy ne égesse meg a bőrét vele.

Kérdés: 2015. december 26., 10:14; Megválaszolva: 2016. január 15., 22:22
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?