Hirdetés
      • napozással kapcsolatos kérdések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék a napozással kapcsolatban, nekem szerintem 2es típusú a bőröm, sötétbarna hajú vagyok és zöld a szemem és fehér bőrű vagyok tehát nehezen barnulok le, régen egyszer kétszer sikerült szépen lebarnulnom de először mindig csak leégek és utána barnulok, viszont van egy krémem 50faktoros azzal kenem magam de olyan erős vagy nem tudom miért de egyszerűen ha bekenem magam nem égek le de nem is barnulok egyáltalán, tehát maradok olyan amilyen voltam. Ez miért lehet? pedig sokáig a napon vagyok és mégse. Tud valamilyen tanácsot adni, hogyan napozzak? és tudna ajánlani napozás utáni krémet ami ápolja a bőröm vagy esetlen tanácsokat, hogy napozás után mire figyeljek? előre is köszönöm a segítségét:) Üdvözlettel: Balogh József

        Dr. Tóth Gyöngyi válasza a napozás témában

        Tisztelt Kérdező! A bőrtípusa miatt az 50-es fényvédő krém használatát javasolnám, hiszen többször leégett már a fehérebb bőrszín miatt. Az 50-es fényvédő azt jelenti, hogy ha a napon pl. 10-20 perc alatt megég a bőre, akkor kb.50x több ideig maradhat a napon napégés nélkül, de ebből kifolyólag a bőre sem fog lebarnulni. A gyógyszertárban több napozás utáni krém kapható, mindegy hogy melyiket használja, csak feltétlenül használjon valamilyen hidratáló krémet.


        Dr. Tóth Gyöngyi
        Bőrgyógyász-kozmetológus Itt kérdezhet

        Dr. Tóth Gyöngyi

        Kérdés: 2012. július 05., 00:07; Megválaszolva: 2012. július 07., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: