Mi lehet az ok?

Tisztelt Webdoktor! Tavaly tavasszal kezdődtek a problémáim.Gyomorfájás, étvágytalanság, fogyás, légszomj, állangdó torokfájás, mígnem májusban a háziorvosom gyomortükrözésre küldött, ahol kiderült hogy nyelőcső és gyomorgyulladásom enyhe gyomorfekélyem van vérzés és átfúródás nélkül. Nos a gyomorfájásom a gyógyszerek hatására megszűnt de nagyon sok panaszom van, amik azóta is fennálnak: légszomj mellkasi és hátfájás de ami a legjobban zavar az az hogy folyton ugy érzem mintha a bal oldali mandulám helyén idegentest lenne. Szúró fájdalmat érzek és ugy érzem nem tudok nyelni nagyon furcsa érzés, és persze az állandó légszomj is borzasztó! Magán Orr- fül- gégészem van, és mivel nagyon sűrűen visszajárok hozzá ezekkel a prblémákkal ugy érzem az őrületbe kergetem, mert sosem talál semmit csak egy kis savfelmaródást pedíg orrszondán keresztül is alaposan megvizsgál. A légszomjammal kapcsolatban csak annyi hogy a légzésfunkció eredménye szinte kiváló azt mondta az orvos ez inkább endogén aszma és nem tüdő eredetű de a biztonság kedvéért felírt egy Ventolin nevű pipát.Egyébként minden létező vizsgálaton voltam már hál istennek nem találtak semmit. A kérdésem csak az lenne hogy mi az hogy Endogén eredetű aszma és ha nem tüdő eredetű akkor miért írt fel pipát, és még annyi hogy ha az Orr- fül gégész sosem talál semmit akkor mitől van ez a fura szúró fájdalom, és idegentest érzetem a bal nyelvgyököm környékén, sokszor ugy érzem a nyálam sem tudom lenyelni, mintha az egész nyelőcsövem görcsbe lenne. Tisztelettel köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza a asztma témában

Kedves Kérdező! Endogén aszthmának azt nevezzük, amikor nem allergia okozza a betegséget. Az Ön esetében az aszthma diagnózis még kétséges, a Ventolin használata során észlelhető állapot javulás segíthet ennek eldöntésében. Torkában érzett fájdalma oka valóban a reflux betegség lehet. Üdvözlettel:

Kérdés: 2014. április 02., 21:36; Megválaszolva: 2014. április 09., 23:21
Kérdések és válaszok: Asztma
ENFIZÉMA........
Farkas Richárd vagyok 25 éves 175 cm és 82 kg. Az utóbbi egy évben fogytam 15 kg-mot (lelki okokból is mert meghalt a nagymamám) illetve nagyon...
Általanos k
Spirometria eredmény
Asztma lenne!?
Van e asztmám