Téli puncs
Hozzávalók:
- 4 teáskanál fekete tea
- 8-8 cl vörösbor és ribizliszörp
- 5 dkg cukor
- 2 darabka fahéj
- karambolaszeletek
Elkészítés:
A fél liter vízzel elkészítjük a teát. Hozzáadjuk a bort, a szörpöt, a cukrot meg a fahéjat, összeforraljuk, majd kissé kihűtjük. A puncsot poharakba töltjük és karambolaszeletekkel díszítjük.
Hasonló receptek
Forró csoki 1.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Narancslikőr
Ital, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Mimóza
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes