Téli puncs
Hozzávalók:
- 4 teáskanál fekete tea
- 8-8 cl vörösbor és ribizliszörp
- 5 dkg cukor
- 2 darabka fahéj
- karambolaszeletek
Elkészítés:
A fél liter vízzel elkészítjük a teát. Hozzáadjuk a bort, a szörpöt, a cukrot meg a fahéjat, összeforraljuk, majd kissé kihűtjük. A puncsot poharakba töltjük és karambolaszeletekkel díszítjük.
Hasonló receptek
Citrus-joghurtital
Ital, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Citromos-narancsos tea
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Dinnyekoktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes