Téli puncs
Hozzávalók:
- 4 teáskanál fekete tea
- 8-8 cl vörösbor és ribizliszörp
- 5 dkg cukor
- 2 darabka fahéj
- karambolaszeletek
Elkészítés:
A fél liter vízzel elkészítjük a teát. Hozzáadjuk a bort, a szörpöt, a cukrot meg a fahéjat, összeforraljuk, majd kissé kihűtjük. A puncsot poharakba töltjük és karambolaszeletekkel díszítjük.
Hasonló receptek
Bioital
Ital, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Egzotikus koktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Jeges tea
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes