Narancsos forró csoki

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 5 dl tej
  • 2,5 dl víz
  • fél narancs
  • 12 dkg gluténmentes keserű csokoládé
  • tejszínhab

Elkészítés:

A tejet és a vizet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a narancs vékonyan lehámozott héját. Lassú tűzön felforraljuk, majd levesszük a tűzről és 10 percig állni hagyjuk. Kivesszük a tejből a narancs héját és beletesszük az összetört csokoládét. Állandó kevergetés mellett újra felforraljuk, aztán ismét levesszük a tűzről és egy kicsit várunk. Még melegen poharakba töltjük és a tetejét tejszínhabbal és frissen reszelt narancshéjjal díszítjük.

Hasonló receptek

Tea indiai módra

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mokka turmix

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Eperturmix tejérzékenyeknek

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: