Receptkereső

Forró csoki 2.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • kb. 6 dl tej
  • 10 dkg gluténmentes keserű csokoládé
  • 2 teáskanál cukor
  • kevés vaníliaesszencia
  • 1 teáskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A keserű csokit egy kevés tejjel lassan megolvasztjuk. 2 teáskanál cukrot és egy kevés vaníliaesszenciát adunk hozzá, majd annyi tejjel hígítjuk, ahány csésze csokoládét szeretnénk. Végül 1 teáskanál étkezési keményítőt nagyon kevés tejjel simára keverünk és a forró csokis tejbe öntjük. Egyszer felforraljuk és csészékbe adagoljuk. Selymes, finom forró csokit kapunk.

Új keresés

Válasszon diétát: