Zöldséges sült tészta /gluténmentes/

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 250 g kukoricatészta
  • 10 dkg margarin
  • 4 evőkanál kukoricaliszt
  • 4 dl tej
  • 10-20 dkg zöldség ízlés szerint (brokkolival a legfinomabb)
  • rozmaring
  • sajt

Elkészítés:

Főzzük puhára a tésztát, majd csepegtessük le. 10 dkg margarint olvasszunk fel lassú lángon, majd adjuk hozzá a kukoricalisztet. Habverővel lassan kevergessük és adjuk hozzá az előzőleg megmelegített tejet. Rozmaringgal, sóval ízesítsük és lassú tűzön addig főzzük, míg besűrűsödik. Keverjük hozzá a tésztát és a megpárolt zöldséget, majd öntsük egy jénai tálba. A tetejére reszeljünk sajtot és 20 percig süssük gázsütőben 3-as fokozaton.

Hasonló receptek

Pita (görög lepénykenyér) (tej és tojás nélkül)

Tésztaféle, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Sajtos táskácskák

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Tálban sütött húsos babos tészta

Tésztaféle, Közepes

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: