Káposztás sztrapacska
Hozzávalók:
- 1 kis fej édes káposzta vagy 30 dkg savanyú káposzta
- 10 dkg gluténmentes lisztkeverék
- 5-6 nagyobb burgonya
- 3 evőkanál olaj
- 10 dkg juhtúró
- 1 tojás
- bors
- só
Elkészítés:
A káposztát lereszeljük és olajon puhára pároljuk. A burgonyát szintén lereszeljük, s 1 tojással, liszttel, sóval galuska keménységű tésztát állítunk össze. A galuskát forró sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. A leszűrt tésztát végül a káposztára szedjük, rámorzsoljuk a juhtúrót, összerázzuk, borssal ízesítjük.
Hasonló receptek
Sajtos zöldséges pita
Tésztaféle, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Burgonyás pogácsa
Tésztaféle, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes
Pulykás lasagne
Tésztaféle, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes