Káposztás sztrapacska

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kis fej édes káposzta vagy 30 dkg savanyú káposzta
  • 10 dkg gluténmentes lisztkeverék
  • 5-6 nagyobb burgonya
  • 3 evőkanál olaj
  • 10 dkg juhtúró
  • 1 tojás
  • bors

Elkészítés:

A káposztát lereszeljük és olajon puhára pároljuk. A burgonyát szintén lereszeljük, s 1 tojással, liszttel, sóval galuska keménységű tésztát állítunk össze. A galuskát forró sós vízbe szaggatjuk és kifőzzük. A leszűrt tésztát végül a káposztára szedjük, rámorzsoljuk a juhtúrót, összerázzuk, borssal ízesítjük.

Hasonló receptek

Juhtúrós kocka

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes

Magokkal szórt sajtos-túrós zsemle

Tésztaféle, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Magos ropogós

Tésztaféle, Közepes

Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: