Receptkereső

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 16-20-as rák
  • citromlé
  • só#A bundázáshoz: liszt
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa#A tálaláshoz: friss ropogós (vegyesen) salátalevél
  • citromlé
  • citromszeletek
  • olívaolaj
  • balzsamecet

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével tűzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük és így, nyárson panírozzuk be. Bő, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

Hasonló receptek

Csirkemájkoktél

Előétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Márványtojás

Előétel, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtbombak

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: