Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 16-20-as rák
  • citromlé
  • só#A bundázáshoz: liszt
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa#A tálaláshoz: friss ropogós (vegyesen) salátalevél
  • citromlé
  • citromszeletek
  • olívaolaj
  • balzsamecet

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével tűzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük és így, nyárson panírozzuk be. Bő, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

Hasonló receptek

Tojásos füstölt lazac

Előétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tatárbifsztek

Előétel, Könnyű

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes

Zöldséges hajdina

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: