Tatárbifsztek

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg marhacomb
  • 1 fej hagyma
  • gerezd fokhagyma
  • 10 dkg vaj
  • bors
  • pirospaprika
  • gyömbér
  • kiskanál mustár

Elkészítés:

A hártyáitól, ínaktól megtisztított marhahúst vékonyan bekenjük mustárral mindkét oldalon, letesszük egy jénaiba, ráhelyezünk karikára vágott hagymát, majd megint a mustáros hús és így rétegezzük. Egy alufóliával letakarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap az egészet kétszer, háromszor, ledaráljuk összekeverjük a fűszerekkel. A jól összedolgozott masszát tálba teszem. Pirítós kenyérrel is finom, de úgyis tálalhatjuk, hogy minden adag közepébe egy nyers tojás sárgáját teszek. Adagonként Energiaértéke: 120 kcal, szénhidrát. 2g

Hasonló receptek

Zöldfűszeres sajtfalatkák 2.

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajtos, diós töltött tojás

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes

Háromízű pástétom

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: