Tatárbifsztek
Hozzávalók:
- 20 dkg marhacomb
- 1 fej hagyma
- gerezd fokhagyma
- 10 dkg vaj
- bors
- pirospaprika
- gyömbér
- só
- kiskanál mustár
Elkészítés:
A hártyáitól, ínaktól megtisztított marhahúst vékonyan bekenjük mustárral mindkét oldalon, letesszük egy jénaiba, ráhelyezünk karikára vágott hagymát, majd megint a mustáros hús és így rétegezzük. Egy alufóliával letakarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap az egészet kétszer, háromszor, ledaráljuk összekeverjük a fűszerekkel. A jól összedolgozott masszát tálba teszem. Pirítós kenyérrel is finom, de úgyis tálalhatjuk, hogy minden adag közepébe egy nyers tojás sárgáját teszek. Adagonként Energiaértéke: 120 kcal, szénhidrát. 2g
Hasonló receptek
Zöldfűszeres sajtfalatkák 2.
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Magyaros rák
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Házi sajt 2.
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes