Zöldséges hajdina

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg hajdina
  • 1 fej vöröshagyma
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • fél zellergumó
  • 2 evőkanál olaj
  • 10 dkg trappista sajt
  • (őrölt bors)

Elkészítés:

A hajdinát kevés olajon pirítsuk meg, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük fel kétszeres mennyiségű vízzel és lefedve pároljuk. Az apróra a hagymát egy másik edényben, kevés olajban dinszteljük meg. A megtisztított zöldségeket vágjuk apró kockákra, szórjuk a hagymára, sózzuk, borsozzuk és nagyon kevés vízzel pároljuk meg. Mielőtt elkészülne, szórjuk bele a zöldborsót és amikor minden zöldség puha már, forgassuk össze a megfőtt hajdinával.

Hasonló receptek

Zöldfűszeres sajtfalatkák 2.

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos rétes - tyropita

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Tonhalpogácsa joghurtos uborkamártással

Előétel, Közepes

Csontritkulás, Cukormentes, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: