Töltelékes hús
Hozzávalók:
- 5 zsemle
- vagy ennek megfelelő kenyér
- 3 tojás
- 1 fej vagy hagyma
- petrezselyemzöld
- 1/2kg csirkemáj
- 1kg sertéskaraj
- trappista sajt
Elkészítés:
A szokásos módon elkészítjük a tölteléket, beletesszük az apróra vágott csirkemájat. A karajt felszeleteljük, majd nagyon vékonyra kiklopfoljuk. A tölteléket két részre osztjuk, az egyik részt tepsibe rakjuk, elsimítjuk, majd a hússzeleteket ráfektetjük. Beborítjuk a megmaradt töltelékkel bőven megszórjuk reszelt sajttal, Sütőbe tesszük és a sajt pirulásáig sütjük. Kockára vágjuk. Nagyon laktatós, hidegen is fogyasztható.
Hasonló receptek
Varsói saslik
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombás-sonkás csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Borzas csirkemell
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes