Töltelékes hús

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 5 zsemle
  • vagy ennek megfelelő kenyér
  • 3 tojás
  • 1 fej vagy hagyma
  • petrezselyemzöld
  • 1/2kg csirkemáj
  • 1kg sertéskaraj
  • trappista sajt

Elkészítés:

A szokásos módon elkészítjük a tölteléket, beletesszük az apróra vágott csirkemájat. A karajt felszeleteljük, majd nagyon vékonyra kiklopfoljuk. A tölteléket két részre osztjuk, az egyik részt tepsibe rakjuk, elsimítjuk, majd a hússzeleteket ráfektetjük. Beborítjuk a megmaradt töltelékkel bőven megszórjuk reszelt sajttal, Sütőbe tesszük és a sajt pirulásáig sütjük. Kockára vágjuk. Nagyon laktatós, hidegen is fogyasztható.

Hasonló receptek

Varsói saslik

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombás-sonkás csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Borzas csirkemell

Húsétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: