Töltelékes hús

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 5 zsemle
  • vagy ennek megfelelő kenyér
  • 3 tojás
  • 1 fej vagy hagyma
  • petrezselyemzöld
  • 1/2kg csirkemáj
  • 1kg sertéskaraj
  • trappista sajt

Elkészítés:

A szokásos módon elkészítjük a tölteléket, beletesszük az apróra vágott csirkemájat. A karajt felszeleteljük, majd nagyon vékonyra kiklopfoljuk. A tölteléket két részre osztjuk, az egyik részt tepsibe rakjuk, elsimítjuk, majd a hússzeleteket ráfektetjük. Beborítjuk a megmaradt töltelékkel bőven megszórjuk reszelt sajttal, Sütőbe tesszük és a sajt pirulásáig sütjük. Kockára vágjuk. Nagyon laktatós, hidegen is fogyasztható.

Hasonló receptek

Diós és szezámmagos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Currys csirkemáj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyöngybabos virsli

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: