Csirkemájkoktél
Hozzávalók:
- 15 dkg lesütött csirkemáj
- 8 dkg párolt zöldborsó
- 3 dl tartármártás
- késhegynyi törött bors
- 15 dkg ananászbefőtt.
Elkészítés:
A csirkemájat felszeletelem és a négy legszebb szeletet félreteszem, a maradékot hasábokra vágom. A zöldborsóból félreteszek 20 szemet, az ananászkonzervből is félreteszek 12 darabot. A többi hozzávalót összekeverem a borsozott tartárral, majd koktélospoharakba osztom. A tetejére fektetem a májszeleteket, majd ananásszal és zöldborsóval díszítem. Kanalat tűzök bele.
Hasonló receptek
Márványtojás
Előétel, Könnyű
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Hústorony fűszeres szósszal
Előétel, Könnyű
Allergia, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes