Sonkával vagy gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- másfél kg burgonya
- 30 dkg gomba vagy sonka
- 4 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 1 tojás
- 5 dkg sajt
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sütőben megsütjük, majd bevágjuk az egyik felét, kikaparjuk a belsejét. Megpároljuk vajban a gombát, fűszerezzük, egy tojással megkötjük. A tejföllel leöntjük, majd leszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük 10 percig.
Hasonló receptek
Raclette-tál
Előétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Spagetti pulyka húsgolyókkal
Előétel, Könnyű
Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes
Mogyorós sajtgolyó
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes