Sonkával vagy gombával töltött burgonya

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • másfél kg burgonya
  • 30 dkg gomba vagy sonka
  • 4 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojás
  • 5 dkg sajt

Elkészítés:

A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sütőben megsütjük, majd bevágjuk az egyik felét, kikaparjuk a belsejét. Megpároljuk vajban a gombát, fűszerezzük, egy tojással megkötjük. A tejföllel leöntjük, majd leszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük 10 percig.

Hasonló receptek

Raclette-tál

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spagetti pulyka húsgolyókkal

Előétel, Könnyű

Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Mogyorós sajtgolyó

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: