Pudingos gyümölcsleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 ananászkonzerv (darabolt)
  • 1 barackbefőtt
  • 1 meggybefőtt
  • 1 csomag vanillia pudingpor
  • citromlé
  • fahéj
  • szegfűszeg
  • vanílliáscukor
  • szerecsendió
  • kb. 1/2 l tej

Elkészítés:

Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba. (A barackot kisebb kockára vágom). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve őrölt is ízlés szerint /, kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzőm. Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal, illetve vaníliafagyival az igazi.

Hasonló receptek

Okróska (hideg orosz leves)

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Brokkolikrémleves

Leves, Könnyű

Laktózmentes, Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Saláta leves

Leves, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: