Okróska (hideg orosz leves)

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fél pohár uborkalé
  • 1 pohár főtt burgonya apró kockákra vágva
  • 2 friss kígyóuborka felkockázva
  • 2 evőkanál kapor apróra vágva
  • 1/2 evőkanál petrezselyemzöld
  • 1 evőkanál gluténmentes mustár
  • 1 mokkáskanál őrölt feketebors
  • 1 pohár újhagyma karika#A léhez: 1 pohár kefir
  • 1 pohár tejföl
  • 1 citrom leve
  • víz

Elkészítés:

A hozzávalókat belekeverjük az 1l lébe, majd néhány órára behűtjük. Hidegen fogyasszuk.

Hasonló receptek

Szőlőleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borsókrémleves túrógombóccal

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Gazdasszony levese

Leves, Könnyű

Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: