Kecskesajtos palacsinta olajbogyóval

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • a palacsintához
  • 20 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 3 dl tej
  • olaj
  • a sütéshez#A töltelékhez: 2-2 evőkanál snidling
  • fekete olajbogyó-krém és bazsalikom
  • 20 dkg kecskesajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2,5 dkg magozott fekete olajbogyó
  • olaj

Elkészítés:

Összekeverjük a palacsinta tésztáját és konyharuhával letakarva félretesszük. Egy csészében összekeverjük az olajbogyókrémet, a kis kockákra vágott kecskesajtot és a finomra vágott újhagymát. Palacsintasütőben olajat melegítünk, megsütjük a palacsintákat, mindegyiket megszórjuk apróra vágott snidlinggel, bazsalikommal, elosztjuk rajtuk a darabokra vágott olajbogyókat és 1-1 kanálnyi krémet. A palacsintákat félbehajtjuk és serpenyőben még néhány percig sütjük, amíg a sajt elolvad. Tányérra rakjuk, salátával és hagymakarikákkal körítjük, olajbogyókkal díszítjük.

Hasonló receptek

Bolondos gomba

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Aszpikos avokádós rák

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrókrémes sajttekercs

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: