Mézes csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • kb. 8 csirkecomb (ízlés szerint alsó vagy felső)
  • 2 kiskanál olaj
  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 kiskanál currypo

Elkészítés:

A csirkecombokat előző este sózzuk le. A pác összetevőit keverjük össze és alaposan kenjük be vele a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe tesszük, letakarjuk alufóliával és így sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Túrós tonhalkrém

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás

Zöldséges hal

Húsétel, Közepes

Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almás csirkemáj sajtos burgonyával

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: