Mézes csirke
Hozzávalók:
- kb. 8 csirkecomb (ízlés szerint alsó vagy felső)
- 2 kiskanál olaj
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 kiskanál currypo
Elkészítés:
A csirkecombokat előző este sózzuk le. A pác összetevőit keverjük össze és alaposan kenjük be vele a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe tesszük, letakarjuk alufóliával és így sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Padlizsános hal
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Húsos spenót (Lehme biszbanah)
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Norbi Brokkolis sajtos hús
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes