Mézes csirke
Hozzávalók:
- kb. 8 csirkecomb (ízlés szerint alsó vagy felső)
- 2 kiskanál olaj
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 kiskanál currypo
Elkészítés:
A csirkecombokat előző este sózzuk le. A pác összetevőit keverjük össze és alaposan kenjük be vele a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe tesszük, letakarjuk alufóliával és így sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos busa
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás
Csirkevacsora
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes