Gombás - májas göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell
- 2 fej vöröshagyma
- 2 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 1 csokor petrezselyem
- 3 zsemle
- 2 gomba
- 2 csirkemáj
- só
- bors
- ételízesítő
- őrölt kömény
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, a 2 főtt tojást, a petrezselymet, a 3 áztatott zsemlét, gombát, csirkemájat ledaráljuk, + a nyers tojást is hozzáadjuk, ami majd összefogja a tölteléket. Pici sót, borsot, ételízesítőt, köményt teszünk bele - ízlés szerint. A hússzeleteket kiklopfoljuk, 1-1 evőkanál tölteléket teszünk 1-1 hússzeletre és felgöngyölve kiolajozott tepsibe rakjuk, majd pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Ananászos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtkrémes sülthal filé
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Gomba Gazdasszonymódra
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes