Töltött kivi
Hozzávalók:
- 8 kivi
- 15 dkg főtt csirkehús
- 15 dkg anikó sajt
- 1 majonéz
- 1/2 narancs reszelt héja és leve
- reszelt citromhéj
- salátalevél a tálaláshoz
Elkészítés:
A meghámozott gyümölcsöket hosszába félbevágjuk, a belsejüket kivájjuk. A kikanalazott kivit összekeverjük az apróra vágott hússal, a felkockázott sajttal. Hozzákeverjük a leszűrt narancslét, a narancs- és citromhéjat, végül a majonézt. Ezzel a keverékkel megtöltjük a kiviket és salátalevéllel díszített tányéron tálaljuk.
Hasonló receptek
Kapros-hagymás zellersaláta
Saláta, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemájas saláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Saláta paradicsommal, fetával, újhagymás kefirrel
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes