Szétválasztó műtét téma

Elmúlt az életveszély Rabeya és Rukaya esetében is

InfoRádió

2020-ban is folytatódik a magyar orvoscsoport által szétválasztott bangledesi ikrek kezelése. A plasztikai sebészeti csapat vezetője szerint egyikük, Rukaya életkilátásai már nem rosszak, de még nem nevezhetők biztosnak.

Szétválasztott sziámi ikrek - Folytatódik a műtétsorozat

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

A Cselekvés Alapítvány magyar orvoscsapata által szétválasztott, fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár Operation Freedom névre keresztelt műtétsorozata folytatódik: a hároméves kislányok december 3-án és 4-én helyreállító műtéteken estek át a Bangladesbe visszalátogató szakembereink jóvoltából.

Szétválasztott sziámi ikrek: íme, a legfrisebb hírek

Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány

A Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány csapatának vezető orvosai - Dr. Pataki Gergely, Dr. Csókay András és Dr. Csapody Marcell - szeptember 9-én visszautaztak Dakkába.

Még évekig eltarthat a szétválasztott sziámi ikrek rehabilitációja

MTI

Még évekig eltarthat a fejüknél összenőtt és augusztus elején sikeresen szétválasztott bangladesi sziámi ikrek rehabilitációja, az egyik kislány már jól van, a másikat mélyaltatásban tartják, mindketten lázasak, vírusfertőzésen esnek át - mondták el a műtétsorozatot levezető magyar orvosok.

Sikeresen szétválasztották a bangladesi sziámi ikreket

MTI

Sikeresen szétválasztották a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány magyar orvosai a fejüknél összenőtt bangladesi sziámi ikreket - közölte az alapítvány.

Sikeresen lezajlott a sziámi ikrek plasztikai sebészeti műtéte

Semmelweis Egyetem

A két és féléves Rabia és Rukia sikeresen átesett a speciális magyar tervezésű szövettágító implantátum rendszer beültetésén dr. Pataki Gergely plasztikai sebész, a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány alapítója vezetésével.

Törzsüknél összenőtt ikerpárt választottak szét ausztrál orvosok

MTI

Törzsüknél összenőtt 15 hónapos bhutáni ikerlányokat választottak szét ausztrál orvosok több mint hatórás műtéttel pénteken - írta a BBC hírportálja.

Magyar bravúr a sziámi ikrek szétválasztása

Magyar Idők

A második, mintegy ötórás műtét során az agyi érszakasz legveszélyesebb részét sikeresen szétválasztották, az ikrek azóta felébredtek és jól vannak.

Szívüknél és májuknál összenőtt sziámi ikrek születtek

MTI

A babákra szétválasztó műtét vár, de csak egyikük maradhat életben - számolt be a dél-amerikai ország sajtója.

Meghalt a sziámi ikerpár életben maradt tagja is

Független Hírügynökség

Egy hónappal születése után meghalt a december elején Londonban szétválasztott brit ikerpár életben maradt tagja is - közölte pénteken a gyereket kezelő londoni kórház.