Pécs téma

Emberséges légkör és megbecsülés a pécsi klinikán

WEBBeteg - T. Zs., újságíró - 2017-10-12 16:04
Bármennyire is szeretnénk, ma Magyarországon nem igazán jellemző, hogy a beteg a kórházban töltött napok, hetek után pozitív élményekkel hagyja el az intézményt, főleg, ha a traumatológiai osztályról beszélünk. Mégis, nekünk sikerült egy olyan kivételes helyre bukkanunk az országban, ahol a betegek rendszeresen hangot adnak megelégedettségüknek.

Mi az igazság rák ellenszer ügyben?

Immunal Kft. - 2012-11-22 09:57
A közösségi hálón vírusként terjedő november 14-én megjelent Feltaláltuk a rák ellenszerét című bejegyzésre reagálva ír véleményt a WEBBeteg honlapon Kósa-Boda Veronika „A pécsi csodaszer nem a rák ellenszere?” címmel megjelent írásában.

Nem segítettek a rosszul lett asszonyon: Nem hibáztak a dolgozók

Független Hírügynökség - 2009-04-23 13:46
A klinika belső vizsgálata szerint nem hibázott sem az az orvos, sem azok a nővérek, akik múlt hét szombaton nem segítettek egy rosszul lett asszonyon Pécsett. A vizsgálat azt állapította meg, hogy a dolgozók helyesen cselekedtek, hogy inkább mentőt hivattak az asszonyhoz.

Nem segítettek a rosszul lett asszonyon - vizsgálat indult

Független Hírügynökség - 2009-04-20 18:02
Belső vizsgálat indult a klinikán és a tisztiorvosi szolgálat is tájékozódik abban az ügyben, amelyben az egyik klinika dolgozói nem segítettek azon az asszonyon, aki szombaton rosszul lett Pécsett az intézménytől csaknem 50 méterre.