• Pécs téma

    WEBBeteg - T. Zs.
    Pécs
    Bármennyire is szeretnénk, ma Magyarországon nem igazán jellemző, hogy a beteg a kórházban töltött napok, esetleg hetek után pozitív élményekkel hagyja el az intézményt, főleg, ha a traumatológiai osztályról beszélünk, ahol leginkább balesetek, váratlan szerencsétlenségek áldozatait kezelik. Mégis, nekünk sikerült egy olyan kivételes helyre bukkanunk az országban, ahol a betegek rendszeresen hangot adnak megelégedettségüknek, és ahová az egészségügyi dolgozók is napról napra szívesen járnak be dolgozni.
    MTI
    Regionális központot nyit Pécsen a Pető András Főiskola - közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata szerdán az MTI-vel.
    MTI
    Magyarország első, pécsi gyermekhospice háza javára gyűjt ebben az évben az Öltözz pirosba! jótékonysági akció, amelyet február 14-ére hirdetett meg az eseményt szervező, Szemem Fénye Alapítvány.
    Független Hírügynökség
    Hétfőtől hamarabb vizsgálják azokat, akik fizetnek a Pécsi Diagnosztikai Központban - adta hírül a Dunántúli Napló.
    Független Hírügynökség
    A klinika belső vizsgálata szerint nem hibázott sem az az orvos, sem azok a nővérek, akik múlt hét szombaton nem segítettek egy rosszul lett asszonyon Pécsett. A vizsgálat azt állapította meg, hogy a dolgozók helyesen cselekedtek, hogy inkább mentőt hivattak az asszonyhoz.
    Független Hírügynökség
    Belső vizsgálat indult a klinikán és a tisztiorvosi szolgálat is tájékozódik abban az ügyben, amelyben az egyik klinika dolgozói nem segítettek azon az asszonyon, aki szombaton rosszul lett Pécsett az intézménytől csaknem 50 méterre.