Pecsétviaszgomba fogasztása

Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor Úr! Fél évig tervezem szedi a pecsétviaszgombát, mint bétaglukánt a családnak (7 éves a kisfiam is szedi) . Természetesen a megengedett mennyiségben! A kérdésem az lenne, hogy 6 hónap után egyik napról a másikra abbahagyható e a szedése? Nem okoz e majd immunrendszeri problémát, zavarokat, ha hirtelen megvonjuk a szervezettől? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Krisztina

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógygomba témában

Kedves Kérdező!

A pecsétviaszgomba immunrendszert erősítő, gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény. Az abbahagyása nem okoz megvonást, hiányt.

Kérdés: 2022. január 18., 14:01; Megválaszolva: 2022. január 21., 11:41
Kérdések és válaszok: Egyéb
Herpesz vírus (vérvétel)
Kérdőjeles probléma
Mai válaszra kérdés
Allergi miatt szenvedek tanácsot...
Fáradékonyság, gyengeség...