Pecsétviaszgomba fogasztása

Üdvözlöm Kedves Doktornő/Doktor Úr! Fél évig tervezem szedi a pecsétviaszgombát, mint bétaglukánt a családnak (7 éves a kisfiam is szedi). Természetesen a megengedett, mennyiségben! A kérdésem az lenne, hogy 6 hónap után egyik napról a másikra abbahagyható e a szedése? Nem okoz e majd immunrendszeri problémát, zavarokat, ha hirtelen megvonjuk a szervezettől? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Krisztina

Dr. Szanyi Andrea válasza gyógygomba témában

Kedves Kérdező! A pecsétviaszgomba immunrendszert erősítő, gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény. Az abbahagyása nem okoz megvonást, hiányt.

Megválaszolva: 2022. január 21.

Kérdések és válaszok: Egyéb

Gyógygomba csontritkulásra!
Tisztelt Doktornő/Úr! Édesanyám 71 éves és csontritkulása van. Találkozott egy TV adásban Varga Gáborral és az Ő gyógygombáival, ahol is arról volt szó milyen...
Kislány szedhet-e fitoösztrogén...
Baba cipő dilemma
Csuklás oka
Alacsonyabb neutrofil szám kóros?
Székelés utáni viszketés