• Koronavírus téma

    WEBBeteg - F. Zs., fordító, Lektorálta: Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
    Prevenciós lépések azoknak a személyeknek, akiknek igazoltan vagy gyanítottan COVID-19 megbetegedésük van (beleértve a kivizsgálás alatt álló személyeket is), de nem szorulnak kórházi kezelésre, és akiknek igazoltan COVID-19 megbetegedésük van és kórházi kezelés alatt álltak, azonban egészségügyi állapotuk stabilizálódott annyira, hogy otthonukba távozzanak.
    MTI
    Kilencre nőtt az újkoronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, miután egy újabb iráni diáknál és egy magyar nőnél diagnosztizálták a fertőzést - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapra március 9-én feltett közleményben.
    MTI
    Látogatási tilalmat rendelt el az országos tisztifőorvos Magyarország valamennyi fekvőbeteg-ellátó és bentlakásos szociális szolgáltatást nyújtó intézményében az új koronavírus miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.
    MTI
    Hétre nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma a szombat esti eredmények szerint -derült ki a koronavirus.gov.hu március 8-án reggel frissített adataiból.
    MTI
    Diagnosztizálták az ötödik koronavírus-fertőzöttet Magyarországon, egy 70 éves magyar, súlyosan beteg férfit - olvasható a koronavirus.gov.hu honlapra március 7-én feltett közleményben.
    MTI
    Cél, hogy folyamatosan biztosítani tudják a szükséges helyeket - közölte a Belügyminisztérium.
    WEBBeteg - F. Zs., fordító, Lektorálta: Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
    A nők erőteljesebb immunválasszal reagálnak a fertőzésre - állítják a tudósok. Valamint Kínában a férfiak sokkal nagyobb számban dohányoznak.
    MTI
    Diagnosztizálták a negyedik koronavírusos fertőzöttet Magyarországon - jelentették be a koronavirus.gov.hu oldalon március 5-én késő este. A beteg a már ugyancsak koronavírussal diagnosztizált egyik iráni diák iráni barátnője.
    MTI/portfolio.hu/ATV.hu/koronavirus.gov.hu
    Újabb három személy került karanténba Magyarországon, kínai orvosok pedig először mutatták ki, hogy az új koronavírus képes károsítani a beteg központi idegrendszerét. Íme, aktuális hírösszefoglalónk a járvány legfrissebb fejleményeiről.
    WEBBeteg.hu
    Tippeljen, hány internetes oldalt olvashat el, ha angolul keres rá a koronavírus szóra (coronavirus). Valószínűleg alacsony volt a tippje, akár nagyságrendekkel.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!