Ejakuláció téma

Korai magömlés: Hogyan segíthet a párjának?

WEBBeteg - Dr. Osikóczki Orsolya, háziorvos

Ejakuláció

A korai magömlés problémája bármely életkorú férfit érinthet, leggyakrabban azonban a szexuális élet kezdetén, illetve időskorban jelentkezik. Tizenéves fiúknál, fiatal felnőtt férfiaknál normális jelenség lehet, ha viszont állandósul, kórosnak tekinthető. Mit tehet, ha párja is ezzel a problémával küzd?

Korai magömlés - okok és technikák

WEBBeteg - Dr. Horváth Balázs

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét, és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés.

Az ejakuláció intenzitásának mértéke - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus

Ejakulálás közben a spermám kilövellése már nem olyan erős, mint korábban. Mi lehet ennek az oka? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Hogyan kontrollálja a korai magömlést?

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Osikóczki Orsolya

A korai magömlés világszerte rengeteg férfit érint, ez a leggyakoribb szexuális probléma a 40 év alattiak körében. Fontos megérteni, megismerni a probléma mögött meghúzódó testi-lelki okokat, ám amíg ez megtörténik, szerencsére számos technika segít a korai magömlés késleltetésében vagy megszüntetésében.

Férfititkok - Őszintén a korai magömlésről

WEBBeteg - Dr. Gyovai Gabriella

A nemi élet örömtelisége jelentős mértékben függ az egyén szexuális ismereteitől, a kapcsolattól, a partnerek testi és lelki érettségétől, gátlásaitól. A szexuális viselkedést ugyanúgy tanulni illetve tanítani kell, kellene, mint az étkezést, járást, olvasást.(x)

Előváladéktól lehetek-e terhes? A megszakításos közösülés veszélyei

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Fogamzásgátlás

Az előváladéktól történő teherbeesés kockázata nem nagy, ugyanakkor megtörténhet, mert a folyadék kis mennyiségben tartalmazhat élő spermiumokat.

A megnagyobbodott prosztata szexuális tünetei

WEBBeteg - Cs. K. fordító

A prosztata a férfi reproduktív rendszer mirigyes szerve, amely a húgyhólyag allatt,
a pénisz eredésénél helyezkedik el, körülöleli a húgycső kezdeti
szakaszát.

Vizelési inger orgazmus közben? - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Orgazmus közben a jóérzéssel együtt a vizeletem is távozik (nem pár csepp!). SM-beteg vagyok. Mit tehetnék a megoldás érdekében? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Korai magömlés: Mítoszok és tények

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Korai magömlésről akkor beszélünk, mikor a férfi képtelen ellenőrzése alatt tartani az orgazmusát, és az ezzel járó magömlést. Íme a leggyakoribb mítoszok a problémával kapcsolatban.

Korai magömlés – fontos az őszinteség!

WEBBeteg - fitforfun.de

A korai magömlés csak első ránézésre a férfiak dolga. Ha túl korai az ejakuláció, az a nők csúcsra törését is ellehetetleníti. A 20 és 50 év közötti fériak 34 százaléka érintett a jelenségben, amely orvoslása során az őszinte beszéd az első lépés lehetne. A többség ehelyett hallgatásba burkolózik.