• Gyenge ejakuláció,vizelet kevés ondo.zsibado merevedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T doktor úr magas vérnyomásom van gyógyszereket szedek.az utóbbi időben merevedésem nehézkes zsibbad a péniszem,ejakuláció gyenge. Ondo kevés.Ugy érzem mintha valami visszafogja lezárja az ejakulációt indul de abbamarad.Nem fáj nem ég semmim.Imádom a párom gyönyörű kívánatos de így katasztrófa a sex .Németországban dolgozom de ha kell azonnal hazamegyek vizsgálatra Várom a válaszát köszönettel Antal

        Dr. Papos István válasza a Ed témában

        A doxazosinnak lehet hatása az ejakuláció mennyiségére, bizonyos vérnyomáscsökkentő szerek negatív hatással lehetnek a merevedésre. Először javaslom a gyógyszeres kezelés átalakítását!


        Kérdés: 2020. február 15., 15:05; Megválaszolva: 2020. február 16., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: