Egészséges étel téma

A fánk nem csak Amerikában divat!

Több mint TestŐr

Bár hazánkban leginkább lekvárral esszük a fánkokat, az utóbbi években egyre jobban elterjedtek az amerikai típusú fánkozók, ahol mindenféle ízben, töltelékkel és mázzal kérhetjük a fánkokat!

Egészségesen az iskolapadban!

Több mint TestŐr

A Lidl Magyarország és szakmai partnere, a Magyar Dietetikusok Országos szövetsége kampányt indított, amelyben elsősorban a szülők figyelmét szeretnék felhívni arra, hogy mennyire fontos a gyermekek étkezésének tudatos tervezése.

Toszkán ízek Budapesten!

Több mint TestŐr

Ha a toszkán konyháról beszélünk, mindenkinek egyből eszébe jutnak a tengeri ételek, a kacsahús és marha, aminek elkészítéséhez elengedhetetlen a nagyon finom, extra szűz olívaolaj, valamint a kakukkfű, rozmaring, és a zsálya!

Bőségtál ínycsiklandó gyümölcsillattal

Több mint TestŐr

Könnyű, nyári, egzotikus, igazi paleo étel a kókuszos-ananászos csirkemell.

Megreformált hazai ízek

Több mint TestŐr

A hagyományos, tradicionális magyar ételeket szinte mindenki szereti, a turisták pedig különösen rajonganak hazánk íz világáért.

A nyár a friss alapanyagokról szól

Több mint TestŐr

Az egyik legjobb dolog a nyárban az, hogy ilyenkor sokkal több a friss alapanyag, a különféle zöldségek, gyümölcsök, melyekből nagyon ízletes ételeket tudunk készíteni.

Készítsünk tavaszi menüt!

Több mint TestŐr

Tavasszal különösen szeretjük az egészséges, könnyű, zöldségekkel teli finomságokat. Készítsünk tavaszi csirkecsíkokat, melyet friss zöldségekkel, zöldborsóval és magas A-vitamin tartalmú répával tálalunk.

Joghurtkészítés házilag

Több mint TestŐr

Mivel az egészséges táplálkozás alapja az, hogy minél kevesebb vegyszert és adalékanyagot tegyünk az élelmiszereinkbe, így miért ne készíthetnénk el házilag a joghurtunkat?

Országos receptverseny indul

MTI

Egészséges, diétás ételeket középpontba helyező országos receptverseny indul.

Javult az iskolai büfék kínálata az elmúlt évben

Független Hírügynökség

Az Országos Egészségfejlesztési Intézet azt ellenőrizte, hogy mennyire figyelnek a büfékben a gyerekek egészségére. Az eredmény szerint 15 százalékkal több gyümölcshöz, zöldséghez és tejtermékhez juthatnak hozzá a diákok.