Divat téma

Kóbor János felesége divattanácsokkal segíti a hölgyeket

Több mint TestŐr

A csipke, a fodor, a nőies színek és nőies darabok ismét teret kapnak a divat palettáján. A húzott body-k vagy a harangszoknyák is ezt a nőies vonalat erősítik. A nagy mintás ruháktól nem kell tartani, viszont az apró, sűrű mintásakat inkább csak a vékony hölgyek viseljék.

Lipcsei Betta kisfia születése óta a kabátválasztásban is a praktikumra törekszik

Több mint TestŐr

Természetesen Bettának az is fontos, hogy divatos legyen egy kabát, a fazonok közül pedig inkább a sportosabbat szokta választani. Örül annak is, hogy ezen a télen a színes kabátok kaptak teret. Divat a sárga, a kék, a piros, és nemcsak a nőknél, de a férfiaknál is.

2018-as őszi, téli női divatszínek

Több mint TestŐr

Már-már megszokott, hogy ősszel előkerülnek a földszínek, de idén a karamell mellett a piros, a lila és a zöld is meghatározó lesz. A fazonokat illetően talán a tisztán kevert kifejezést lehet alkalmazni. A sportost az elegánssal, a konzervatívat a merésszel, mindent mindennel kombinálnak. A lényeg a nőiesség.

2018 tavaszának legmeghatározóbb divatszínei

Több mint TestŐr

A sárga mellett a rózsaszín lesz, ami idén tavasszal szinte minden árnyalatban hódítani fog. Emellett a királykék, az ultraibolya, a cseresznyeparadicsom is helyet kap a palettán. Összesítve, a tavasz idén is színekbe öltözik.

Divat lesz a piros

Több mint TestŐr

Az évről évre változó divatban mégis vannak alapdarabok és alapszabályok. Bár egyre inkább az a trend, hogy szinte minden divat, de mégsem mindegy, hogy mi mivel van kombinálva. A klasszikus fekete-fehér mellé úgy tűnik, már-már klasszikusként becsatlakozik a piros, ami egy kis életet visz a komor kontrasztba. De a nőies stílust kedvelők is megnyugodhatnak, mert a pink és a virágos is újra hódít tavasszal.