Resistar PRO: immuntámogatás felsőfokon

SynergoLAB - Támogatott tartalom
megjelent:

A hűvösebbre forduló időjárás, az egyre kevesebb napfény és a vírusok fokozódó támadása közepette a zöldségekben és gyümölcsökben gazdag étrend mellett is szükségessé válhat az immunrendszerünket támogató étrend-kiegészítők fogyasztása. Hosszú órákat lehet azonban eltölteni azzal, hogy megtaláljuk a számunkra lehető legjobb terméket. (x)

Étrend-kiegészítők fogyasztása

Forradalmi „ALL IN” koncepció

Ott vannak ugyanis az elismerten hatékony vitaminok, nyomelemek, vagy a tradicionális orvoslásban évezredek óta bizonyító növényi kivonatokat tartalmazó készítmények, továbbá az egyéb, igazoltan jótékony hatású összetevőkből álló formulák. Mindet kipróbálni pedig képtelenség. Vagy mégsem? A SynergoLAB megalkotta minden idők talán legkomplexebb immunmoduláns készítményét, a Resistar PRO-t, amelyben a lehető legtöbb, bizonyítottan hatásos összetevő helyet kapott!

A hazai szakértőkből álló csapat - melynek soraiban orvos, gyógyszerész és természetgyógyász is megtalálható - tudományos igénnyel kereste azokat a hatóanyagokat és ezek kombinációit, melyek igazolt módon pozitívan hatnak szervezetünk immunműködésére. Forradalmi „ALL IN” koncepciójuk jegyében ezek közül igyekeztek minél többet felhasználni a Resistar PRO-ban úgy, hogy az összetevők szinergiát alkotva, egymás hatását erősítve támogassák az immunrendszer normál működését.

Azoknak, akik a hivatalos jegyzékekben szereplő hatóanyagokban bíznak leginkább, jó hír, hogy a Resistar PRO teljes B-vitamin-komplexet, továbbá C-, D- és E-vitamint, illetve szelént, cinket és vasat is tartalmaz. A fentiek közül a D-vitamin, a cink és a szelén vonatkozásában a koronavírus-fertőzésekkel szemben is léteznek ígéretes tudományos kutatások.

Ha az egészségünkről van szó, mindannyian a legjobbat akarjuk

Resistart pro plakátEzek mellé a SynergoLAB a különböző földrészek tapasztalatait egyesítve kiválasztotta azokat a természetes hatóanyagokat, melyek rendelkeznek pozitív eredménnyel záruló klinikai vizsgálatokkal egyes immunfunkciók terén. Ezek az összetevők külön-külön ismerősen csenghetnek azoknak, akik valamennyire jártasak az immunrendszert támogató étrend-kiegészítők világában - de ilyen komplexitásban kizárólag a Resistar PRO veti be őket!

A teljesség igénye nélkül kiemelhetnénk az immunrendszer-stimuláló hatású Echinacea (bíbor kasvirág) kivonatot, a kb. százféle értékes összetevőt tartalmazó olajfalevelet, az igazoltan antioxidáns hatású kurkumint, a Ganoderma gombát, melyből tudományos kutatásokban több mint 200 aktív hatóanyagot sikerült kivonni, továbbá a béta-glükánt, K-humifulvátot és glutationt (GSH) is. Az igazán egyedülálló azonban az, hogy a fenti hatóanyagok együttesen adva, a szinergia révén a lehető legnagyobb eséllyel fejtik ki jótékony hatásukat szervezetünkre.

A SynergoLAB-nál tudják, hogy ha az egészségünkről van szó, mindannyian a legjobbat akarjuk, főleg a mostani időszakban. Ők pedig tudományos igényességgel, a természet gyógyító erejét kiaknázva, megalkották azt a formulát, amellyel a maximálisan támogathatjuk immunrendszerünk működését. Ön se érje be néhány hasznos összetevővel - válassza a legtöbbet, egyetlen kapszulában!

Cikkajánló

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
Immunerősítés
Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának - a lehűlésnek, esőknek, nyirkossá vált levegőnek -, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez.
A szépség ára
A szépség ára

Gerincproblémák, bütyök, kalapácsujj.

Testvérféltékenység
Testvérféltékenység

Hogyan lehet felkészülni rá?

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Borsi-Lieber Katalin
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.