• Ceralbin kenőccsel a száraz bőr ellen

   Szerző: WEBBeteg - Szponzorált tartalom

   A Ceralbin bőrápoló kenőcsöt dr. Argay Márton gyógyszerész fejlesztette ki. Feladata a száraz, igénybe vett bőr egészségének és szépségének helyreállítása, valamint a száraz bőrrel összefüggő tünetek enyhítése és megszüntetése. (x)

   Az alapanyagok kiválasztásánál a legfőbb szempont a kiváló minőség, így csak gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készül a kenőcs, szigorú gyártási kritériumoknak megfelelően, garantálva ezzel a magas minőséget.

   A Ceralbin a száraz bőr mindennapos ápolására szolgáló univerzális kenőcs, mely a megfelelő víz és lipid arányú, olaj a vízben típusú emulzió formájában biztosítja a hidratálást és a bőr rugalmasságának helyreállítását. A nagy tisztaságú növényi olajok nyugtatják, puhítják, lággyá teszik bőrt.

   Ön tudta?

   A bőr az egyik legfontosabb szervünk. Kinézetünk, érzékelésünk, hőérzetünk és a fertőzésekkel szembeni védelmünk is tőle függ. Azonban az érdes, feszülő, hámló, viszkető vagy fájdalmas száraz bőr nem képes megfelelően funkcionálni - ilyen esetben a bőr kevésbé érzékeny a tapintásra, valamint megnő a napsugárzás által okozott károk és a korai öregedés kockázata is, ezenfelül a fertőzéseknek is jobban ki vagyunk téve. Van hatékony megoldás, melynek alapja a száraz bőrhöz illő bőrápolási szokások kialakítása.

   Főbb összetevők: gyapjúzsír, méhviasz, ricinusolaj, napraforgóolaj

   A kenőcs gazdag természetes eredetű anyagokban, mint például a gyapjúzsír, ami kiváló hidratáló és bőrpuhító hatású, mivel mélyen behatol a bőrbe, így táplálva azt. A kenőcsben található ezenkívül méhviasz, ami szintén emolliens hatást fejt ki. A ricinusolaj kondicionálja a bőrt, rendelkezik természetes nedvesítő és gyulladáscsökkentő hatással is, a kollagén- és elasztintermelés serkentésével táplálja és hidratálja a bőrt. A napraforgóolaj vitamin- és zsírsavösszetételének köszönhetően alkalmas a száraz bőr ápolására, magas linolsavtartalma - ami egy omega zsírsav - segíti a bőr integritását.

   Ceralbin bőrápoló kenőcsFüggetlenül attól, hogy időjárástól vagy munkától érzékeny és száraz a bőre, a Ceralbin ápoló kenőcs segít annak regenerálódásában, ápolja és védi bőrét. A Ceralbin ápoló kenőcs használható a test bármely részén, egész évben, szükség esetén mindennap. Az érintett területet megtisztítás és szárítás után naponta akár több alkalommal is bekenhetjük, majd hagyjuk a kenőcsöt beszívódni.

   A Ceralbin kenőcs 2019. szeptember 30-ig akciós áron, 3.599 Ft helyett 2.879 Ft-ért megvásárolható a Rókus Patika webshopjában, 45 ml-es kiszerelésben!

   További információk a termékről: www.ceralbin.hu

   Rókus webpatika:https://rokuswebpatika.hu/

   Akciós ajánlat: https://rokuswebpatika.hu/alma-akcio/ceralbin-apolo-kenocs-45-ml

   Módosítva: 2019.08.12 14:16, Megjelenés: 2019.08.12 14:16