• Világszerte egyedülálló terápia a nem alkoholos zsírmáj betegség diétás kezelésére

   Szerző: Támogatott tartalom

   A túlevés és a mozgás hiánya támogatja a leggyakoribb krónikus májbetegséget, a nem alkoholos zsírmájat (NASL). A nyugati társadalmakban a felnőttek 30-40%-át érinti. A túlsúlyosak és elhízottak 70%-ánál, a 2-es típusú diabéteszesek 80-90%-ánál, és a normál súlyúak 15%-ánál előfordul. (X)

   A zsírmájat sok megbetegedéssel hozzák összefüggésbe, többek között a magas vérnyomással, 2-es típusú cukorbetegséggel és az érelmeszesedéssel.

   „Nem vitatható, hogy az adipositas és a mozgáshiány hív elő egy pre-diabéteszes környezetet, ami a sokféle metabolikus zavar által feltűnik. Mégis figyelembe kell venni a jövőben, hogy a metabolikus jóindulatú adipositas mellett létezik egy metabolikusan rosszindulatú adipositas is. A rosszindulatú adipositas fenotípus jellemzője az ektópikus zsírfelhalmozódás, amely főleg a májat érinti.
   Zsírmáj nélkül nincsen 2-es típusú diabétesz.
   ” (Adipositas Spektrum, 3/2012)

   Honnan tudhatom meg, hogy zsírmájam van?

   A zsírmáj gyanúja esetén az orvos laborvizsgálatot kér, majd a laboreredmények alapján kiszámolható a zsírmáj index (Fatty Liver Index – FLI, mely egy komplex algoritmus a nem alkoholos zsírmáj kockázatának felbecsléséhez). A számítási alap a következő:

   • BMI (kg/m2)
   • Derékbőség (cm)
   • Trigliceridek (mmol/l)
   • Gamma GT (U/L)

   (30 alatti érték: alacsony kockázat, 30-60 közötti érték: közepes kockázat, 60 feletti érték: magas kockázat)

   Premium Diet Hepashake Májdiéta Terápia

   Az egyedülálló koncepciót Németországban fejlesztették ki és alkalmazzák az orvosok nagy sikerrel.

   Ismert tény, hogy az erős energiabevitel-korlátozás, nagyon alacsony kalóriatartalmú, illetve alacsony kalóriatartalmú diétával a máj zsírtartalmának csökkenéséhez vezethet. Ezen kívül a táplálék is döntő fontosságú. A meghatározott rostanyagok, többek között a béta-glükán, ami a zabban van, a kalóriacsökkentéstől függetlenül a májzsír leépülését pozitívan befolyásolja.

   Speciális gyógyászati célra szánt tápszer alkalmazása a terápiában

   A 14 napos intenzív böjt fázisában a speciális és kifejezetten a koncepcióra fejlesztett speciális gyógyászati célra szánt tápszert fogyasztják a páciensek napi háromszor, valamint ezen felül még délben és este nyers ételeket és zöldségeket.

   A termék egy magas minőségű fehérjepor zab-rostanyaggal 

   és további májműködésben aktív hatóanyagokkal. A májböjt-koncepció keretei között a kívánt pozitív hatásokkal erősíti az egészséget az összetevők révén. Tartalmaz béta-glükánt, mely hozzájárul a normál koleszterinszinthez a vérben, emellett egészséget támogató omega-3 zsírsavakat, L-karnitint is, ami a zsír mozgósítását támogatja, valamint kolint és taurint. A kolin hozzájárul a normál májműködéshez, valamint a normál homocisztein- és zsíranyagcseréhez.

   A máj és a hasnyálmirigy zsírtalanítása javítja az anyagcserét, nem csak rövidtávon. Tanulmányok adatai azt mutatják, hogy ez a pozitív hatás több hónapon keresztül, de akár egy évig is fennmaradhat.

   Inzulinos betegek számára is alkalmas! A terméket orvosi felügyelet alatt kell fogyasztani!

   Hogy folytathatom a terápiát?

   Az eredményt egy újabb laborvizsgálattal lehet igazolni, valamint a derékbőségünkön is meg fog látszani. A két hetes májdiéta kúra után a Premium Diet koncepcióval lehet folytatni a terápiát, az orvos által meghatározott zsírfogyás eléréséig.

   (premiumHepashake)

   Módosítva: 2015.11.06 13:54, Megjelenés: 2015.11.06 13:54