Dr. Törő Bálint szülész-nőgyógyász - Önéletrajz

WEBBeteg
megjelent: 2013.02.01.

Dr. Törő Bálint szülész-nőgyógyász szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Dr. Törő Bálint

Végzettség, Diplomák, Munkahelyek

  • 1947-ben születtem Budapesten.
  • 1971-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarán végeztem el egyetemi tanulmányaimat. Első munkahelyem az Országos Mentőszolgálat volt. Kivonuló mentőorvosként teljesítettem szolgálatot. Ezt követően vidéki kórházakban (Salgótarján, Ajka) gyakornokoskodtam.
  • 1975-ben kerültem vissza Budapestre a Nyírő Gyula Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályára, ahol is 1976-ban a szülész-nőgyógyászati szakvizsga letétele után, szakorvosként dolgoztam tovább.Végigjártam a ranglétrát - segédorvostól egészen a főorvosig. Kisvárosnyi újszülött születésénél segédkeztem és valamennyi műtéti fajtát, mely a szülészet-nőgyógyászat tárgykörébe tartozik, operáltam és asszisztáltam.
  • 1997-ben, mivel kórházamnak szüksége volt higiénikus szakemberre, letettem a közegészségügy-járványügy szakvizsgát és a kórház higiénikus főorvosaként dolgoztam tovább. A higiénikus munkám mellett, szülész-nőgyógyászati praxisomat sem adtam fel. Továbbra is aktív résztvevője voltam a szülészet-nőgyógyászati osztálynak.
  • 2002-ben a SOTE Egészségügyi Menedzserképző Központ-egészségügyi szakmenedzser oklevélét szereztem meg. Kórházamban kineveztek minőségügyi igazgatónak. Irányításom alatt a kórház kialakított egy akkreditált minőségügyi rendszert, mely mind a mai napig működik a kórházban.
  • 2003-ban az Országos Egészségbiztosító Pénztárhoz kértek fel különböző szakmapolitikai feladatok elvégzésére, főtanácsosi munkakörbe. Először a Biztosítás Fejlesztési Főosztályon, majd a Szakmai Ellenőrzési Főosztályon kaptam országos projekteket. 2005-ben közigazgatási szakvizsgát tettem.
  • 2007-ben nyugdíjba vonultam. 2 év pihenés és erőgyűjtés után, 2009-ben vállaltam el a Coral Szakorvosi Centrum megszervezését és vezetését, melyet mind a mai napig nagy odafigyeléssel, lelkesedéssel, és szeretettel végzek.

A szervezési és irányítási munka mellett szívesen vállalom orvos-konzultánsként a hozzánk forduló betegek orvosi tanácsokkal való ellátását, betegségük megállapításának szervezését és gyógyulásuk menedzselését.

Dr. Törő Bálint, szülész-nőgyógyász

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A kalcium hiányának tünetei A kalcium hiányának tünetei

Memóriazavart, depressziót, viselkedésbeli változásokat is okozhat.

Bakteriális hüvelyfertőzés Bakteriális hüvelyfertőzés

Az egyik leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzés. Milyenek a tünetek?

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.