Lehetek-e terhes?

Tisztelt Doktor Úr! Korábban 3 évig fogamzásgátló tablettát szedtem mert nem voltak rendben a hormonjaim. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a tabletta szedését. Azóta késik a menstruációm, de 1 hete voltam együtt a párommal. Szeretném megkérdezni, hogy mennyi az esélye annak, hogy terhes legyek, ha védekeztünk, de a második aktus elején nem használt óvszert? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fogamzás gátlás témában

Tisztelt Kérdező!

Nem tudok vállalkozni az Önök esetében az esélylatolgatásra.

Valóban kicsi az esély a teherbe esésre, de jó lesz azért vigyázni! .

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. augusztus 05., 09:53; Megválaszolva: 2015. augusztus 07., 17:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fájó csomó mellben
Fennáll ösztrogéndominancia?
Duzzadt gát
Szemérem viszketés
Méhnyakrák szűrés eredmény