Lehetek-e terhes?

Tisztelt Doktor Úr! Korábban 3 évig fogamzásgátló tablettát szedtem mert nem voltak rendben a hormonjaim. 1 hónappal ezelőtt abbahagytam a tabletta szedését. Azóta késik a menstruációm, de 1 hete voltam együtt a párommal. Szeretném megkérdezni, hogy, mennyi az esélye annak, hogy terhes legyek, ha védekeztünk, de a második aktus elején nem használt óvszert? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Törő Bálint válasza fogamzás gátlás témában

Tisztelt Kérdező! Nem tudok vállalkozni az Önök esetében az esélylatolgatásra. Valóban kicsi az esély a teherbe esésre, de jó lesz azért vigyázni! . Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2015. augusztus 07.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Barna ovulációs folyás antibiotikumtól
Gardasil-9 hpv elleni oltás / teherbe...
Multiplex myoma
Hashimoto és Betadine
NA HPV pozitivitás
LSIL eredmény
Tisztelt Doktor Úr! Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye kóros hámelváltozást mutatott, LSIL (enyhe). A rákszűréssel egyidejűleg kértem a HPV vizsgálatot,...