Fogamzás gátló tabletta mellett 11 nappal korábban megjött.

2 éve szedem a Symicia nevű fogamzásgátlót. A megszokott vérzés idejéhez képest 13 nappal hamarabb barna folyást észleltem, majd ma 11 nappal hamarabb a normális megjövetelhez képest, már a rendes is vérzés is kialakult. Azelőtt ilyen még sohasem volt. Lehet-e oka a stressz? Vagy hogy a héten több fájdalomcsillapítót is szedtem fejfájásra, továbbá hasmenésem is volt párszor? Ilyenkor mi a teendő mert még 8 szem tabletta maradt a levélen, amit folytatnom kellene vagy inkább abba hagyni? A hétvégére való tekintettel a nőgyógyászomat nem sikerült elérnem. Előre is köszönöm a segítséget.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza fogamzásgátló témában

Tisztelt Kérdező!

A vérzészavart okozhatja a hasmenés. Szakítsa meg a tabletta szedését, majd tartson egy hét szünetet és annak letelte után kezdje el újra, mintha új hónapot kezdene!

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. július 18., 14:30; Megválaszolva: 2015. július 21., 13:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Fogamzásgátló szedése
Mammográfia
Nemi herpesz
Missed ab műtét után peteérés
Nőgyógyászati Uh lelet