"Orális együttlét után viszketek, mi okozhatja ezt?" - Az orvos válaszol

Szerző: WEBBeteg

"Szeretném megkérdezni mi az oka annak, hogy orális együttlét után nagyon viszket a külső nemiszervem. Csökkentheti-e a szexuális vágyat az, hogy több éve szteroid tartalmú inhalátort használok az asztmám miatt." A WEBBeteg Orvos válaszol kérdéseiből.

Kedves Kérdező!

A szteroidnak, amit helyileg használ, biztosan vannak az egész szervezetet érintő hatásai is, mégis szerintem nem befolyásolják a nemi vágyat.

Nem értem, hogy miért viszket a nemi szerve szex után, mert az orális szex nem okozhat olyan változást, amitől ez bekövetkezhetne. Szerintem ez egyszerűen pszichés okokra vezethető vissza.

Minden bizonnyal annyira élvezi az orális együttléteket, hogy a hüvelyváladéka jelentősen megnő, és mivel a váladék savas, ez egy kicsit viszkethet.

Persze azért nem árt kizárni a fertőzést is, de szerintem itt nem erről van szó.

(WEBBeteg - Dr. Zsirai László)

Hozzászólások (5)

Cikkajánló

Diabétesz Diabétesz

A cukorbetegség bőrön megjelenő tünetei és következményei.

Dohányzás Dohányzás

Hogyan függ össze a tüdőbetegségekkel?

A magnézium kismértékben...

Az American Heart Association folyóiratában publikált kutatások szerint a magnézium, amely az emberi test számára nélkülözhetetlen elem...

Fitoterápiás készítmények -...

A nemrég megjelent patikai gyógyszerkészítést szabályozó Szabványos Vénygyűjtemények VIII. kötete több mint 50 fitoterápiás cikkelyt tartalmaz....

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.