• Orális Szex téma

    MTI
    A torokrákkal diagnosztizált betegek egyharmadánál megtalálták a HPV-vírus valamely fajtáját is egy új kutatás során.
    WEBBeteg
    "Szeretném megkérdezni mi az oka annak, hogy orális együttlét után nagyon viszket a külső nemiszervem. Csökkentheti-e a szexuális vágyat az, hogy több éve szteroid tartalmú inhalátort használok az asztmám miatt." A WEBBeteg Orvos válaszol kérdéseiből.
    Medipress
    Amerikai kutatók szerint bizonyítékok utalnak arra, hogy az orális szex és a rák összefüggésben áll. A szakértők további kutatásokat sürgetnek annak kiderítésére, hogyan befolyásolhatja a humán papillomavírus a szájrákos esetek szaporodását a fehér férfiak körében.
    MTI
    Az Egyesült Államokban készült friss tanulmányok is arról számolnak be, hogy a tumorminták 60-80 százalékában mutattak ki HPV-t az elmúlt évtizedben tapasztalt 40 százalékhoz képest.
    KamaszPanasz
    Az utóbbi napok, úgy tűnik, a furcsa terhességekről szólnak. Múlt héten röppent fel a hír a 9 éves kínai kislányról, aki egészséges babának adott életet, s máris itt az újabb eset, az orális szextől terhes lányról.
    WEBBeteg - B. M. , szakfordító
    Az Egyesült Királyságban egyre több fiatal fiú figyelmét hívják fel a humán papilloma virus (HPV) elleni védőoltás fontosságára. Jelenleg még csak a lányokat oltják be a HPV-vakcinával.