Orális szex téma

A torokrákos esetek harmadát a HPV-vírus okozza

MTI

A torokrákkal diagnosztizált betegek egyharmadánál megtalálták a HPV-vírus valamely fajtáját is egy új kutatás során.

"Orális együttlét után viszketek, mi okozhatja ezt?" - Az orvos válaszol

WEBBeteg - Dr. Zsirai László

"Szeretném megkérdezni mi az oka annak, hogy orális együttlét után nagyon viszket a külső nemiszervem. Csökkentheti-e a szexuális vágyat az, hogy több éve szteroid tartalmú inhalátort használok az asztmám miatt." A WEBBeteg Orvos válaszol kérdéseiből.

Szájüregi daganatok: Az orális szex veszélyei

Medipress

Amerikai kutatók szerint bizonyítékok utalnak arra, hogy az orális szex és a rák összefüggésben áll. A szakértők további kutatásokat sürgetnek annak kiderítésére, hogyan befolyásolhatja a humán papillomavírus a szájrákos esetek szaporodását a fehér férfiak körében.

Daganat a szájban - Okozhatja orális együttlét?

MTI

Az Egyesült Államokban készült friss tanulmányok is arról számolnak be, hogy a tumorminták 60-80 százalékában mutattak ki HPV-t az elmúlt évtizedben tapasztalt 40 százalékhoz képest.

Orális szextől terhes? - Miért lehetetlen a történet orvosilag?

KamaszPanasz

Az utóbbi napok, úgy tűnik, a furcsa terhességekről szólnak. Múlt héten röppent fel a hír a 9 éves kínai kislányról, aki egészséges babának adott életet, s máris itt az újabb eset, az orális szextől terhes lányról.

Szájüregi daganatot okozhat az orális szex

WEBBeteg - B. M. , szakfordító

Az Egyesült Királyságban egyre több fiatal fiú figyelmét hívják fel a humán papilloma virus (HPV) elleni védőoltás fontosságára. Jelenleg még csak a lányokat oltják be a HPV-vakcinával.

Fogszabályzó és orális szex

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tisztelt Dr. Csuth Ágnes! A kérdésem valóban foglalkoztat, de senki nem tudott rá pontos választ adni eddig. Az orális sex kapcsán szeretnék érdeklődni a fogszabályzás témában. Pontosabban a kérdésem az lenne, hogy a belső fogszabályzó, amit a foga

Levél

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Kedves Doktorno! Szinte szegyelem elmondani a baratommal oralis szexet probaltunk ki! En is neki es o is nekem. Az ejszaka megebredtem es a szam belselyerol leszedtem egy vekony borreteget, marha az volt.Konnyen lejott ugymond le sirult ''valami''d

Orális szex félelem

Orvos valaszol - Dr. Mészáros Lajos

Tisztelt Doktor úr/nő, Szeretném kiprobálni az orális szexet a barátnőmmel, de nagyon fél tőle, hogy elkap valami betegséget. Még egyikünk sem volt mással, így gondolom nagyon kis esély van bármi betegségre. Felvetette, hogy óvszerrel jobb lenne, de