• Nyirokváladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Azt szeretném megkérdezni, hogy viszérműtét után az egyik vágás helyén nyirokváladék folyik. Mit lehetne ez ellen tenni és lehet-e igy nehéz fizikai munkát végezni? 4 hete volt a műtétem az orvos szeint majd helyre jön. Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a visszérműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        A nyirokcsorgás teljes gyógyulása, megszűnése valóban elhúzódó. A renszeres sebfertőtlenítés és nappal rugalmas harisnya viselése szükséges. A fizikai munkavégzést mindenképpen a rugalmas harisnya hordásával végezze. amennyiben nem csökken a váladékozás mértéke ellenőrzésre fel kell keresni az operáló sebészt.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 21:39:55; Megválaszolva: 2010. február 16., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: