• Mit lehet sportolni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 5 évvel ezelőtt mélyvénás trombózis volt a jobb lábamba. Nagyon sokáig úgymond visszajött a lábamba az a fájdalom amit a trombózisnál éreztem. Már jóideje szerencsére teljesen jó a lábam. Sportolok heti 4x alakformáló, de a lábam is eléggé megvan dolgozva. Kérdésem a sport csak használ? bármit lehet tornázni annak aki átesett ezen a betegségen? köszönöm válaszát.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a sportolás témában

        Kedves Kérdező! Az igazán extrem igénybevételtől eltekintve nyugodtan lehet próbálkozni. Ha valamelyik mozgásforma fájdalmat okoz, azt nem kell erőltetni. Üdv: dr. Tomonkó Magdolan


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2014. március 18., 19:14; Megválaszolva: 2014. március 24., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: