• Vese cysta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.A következöt szeretném kérdezni egy rutin hasi ultrahangon voltam.A jobbvesémben 2 db cystát láttot a radiologus egy 12mm és egy 8mm est.Mésztej cisztának nevezte és oda irta hogy benne 6-7mm echodús elváltozás hangárnyékal.Azt is megvizsgálta hogy folyik benne több oldalrol vizsgált és látta, hogy elmozdul bent a mésztej.Azt mondta, hogy semmi teendö nincs igyak sokat.Házi orvosom is ugyan ezt mondta, hogy semmi gond teendö nincs ezzel.Laborom is teljessen jegativ volt vizelet is.Ez nem lehet daganat félek töle.plusz azóta ez gy hete volt mintha fájna az a vesém.Köszönöm válaszát.

        Dr. Papos István válasza a Cysta témában

        A vesecysta teljesen ártalmatlan elváltozás. Javasolt évente ultrahangos kontroll.


        Kérdés: 2020. február 18., 15:22; Megválaszolva: 2020. február 24., 13:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció